Отпушване на канали

ОТПУШВАНЕ, ВИДЕОДИАГНОСТИКА И РЕМОНТ НА КАНАЛИЗАЦИЯ


Home :: Login
Album list :: Last uploads :: Last comments :: Most viewed :: Top rated :: My Favorites :: Search

Home > ВИДЕОДИАГНОСТИКА

Видеодиагностика на канализация


Отпушване и диагностика (21).jpg

Видеонаблюдението на канализацията е изключително важна част от нашата работа. Диагностиката на Вашия канал ще Ви даде ясна представа къде се намира проблема и от какво естество е той. Така ще получите съвсем точна информация от нас и ще съкратите разходите по ремонта си значително.
Вече не е необходимо да се къртят метри с бетон на сляпо - сега можем да ви дадем точна и ясна диагноза за решението на проблема във Вашия канал!

118 files, last one added on Feb 15, 2018

Запис на диагностика на канализация върху цифров носител


Видеодиагностика на канализацията на МОЛ Сердика (4).jpg

СХЛ ЕООД Ви предлага възможност да запише видеонаблюдението на Вашата канализация на цифров носител! Този видеозапис може да послужи за доказателство винаги когато и пред когото Ви потрябва!

16 files, last one added on Sep 12, 2009

2 albums on 1 page(s)

Most viewed
Нашата камера РЕМС Оркус 3000 Камера за видеонаблюдение в канали, въздуховоди, комини и др. Видео-диагностиката е важна част от нашата работа. Тръба ф160 от вътре. Подготовка за диагностика на канала. Тръбите се наблюдават внимателно от вътре, че по някога е трудно да се различи камък от парцал. На снимката се вижда, че тръбата е чиста и няма боклици или счупване. Тук се вижда по-от близо как шипа на нашия накрайник е закачил парцала в канализацията. Нашата камера РЕМС Оркус 3000 Камера за видеонаблюдение в канали, въздуховоди, комини и др. Видео-диагностиката е важна част от нашата работа. Тръба ф160 от вътре. Подготовка за диагностика на канала. Тръбите се наблюдават внимателно от вътре, че по някога е трудно да се различи камък от парцал. На снимката се вижда, че тръбата е чиста и няма боклици или счупване. Тук се вижда по-от близо как шипа на нашия накрайник е закачил парцала в канализацията.